Openingstijden

Sport BSO De Palmboom is tijdens de 40 schoolweken per jaar geopend op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. Gedurende de 12 vakantieweken zijn wij ook op maandag, dinsdag en donderdag geopend. Tijdens de volgende nationale feestdagen zijn wij gesloten:

  • Nieuwjaarsdag
  • Tweede paasdag
  • Koningsdag
  • Bevrijdingsdag; vanaf 2010 één keer per 5 jaar op 5 mei
  • Hemelvaartsdag
  • Tweede pinksterdag
  • Eerste en tweede kerstdag
Op 5, 24 en 31 december sluiten wij om 17:30.

Combinatie van reguliere en Sport BSO

Het is mogelijk om 1 of 2 middagen per week gebruik te maken van de Sport BSO en daarnaast gebruik te maken van de reguliere BSO. Houd u er wel rekening mee dat de Sport BSO verplicht een aparte registratie heeft in het Landelijk Register Kinderopvang. U krijgt derhalve dan ook twee contracten indien u gebruik maakt van beide locaties, de twee contracten moet u ook beide afzonderlijk van elkaar registreren bij de belastingdienst indien u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Tarieven

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ruilen van dagen

Het ruilen van dagen is mogelijk binnen een periode van 3 weken voor- of na de gemiste dag. Ruilen dient vooraf aangevraagd te worden en kan alleen als de groepssamenstelling dat toe laat. Er zijn geen extra kosten voor het ruilen van dagen.

Kinderopvangtoeslag

Hoeveel u precies gaat betalen is onder andere afhankelijk van het inkomen van u én uw eventuele partner. Dit is vastgelegd in de Wet Kinderopvang. In deze wet is ook vastgelegd dat u de kosten van kinderopvang niet alleen hoeft te betalen. U kunt bij de belastingdienst een financiële tegemoetkoming aanvragen, de Kinderopvangtoeslag.

Meer informatie hierover vindt u op de website www.toeslagen.nl

Inschrijven

Klik hier om u online aan te melden