Even voorstellen

Het vaste team van Kinderopvang De Palmboom zorgt al sinds 2010 met veel passie en liefde voor elk kind. Wij zijn een kleinschalige professionele organisatie met betrokken pedagogisch medewerkers. Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1!

Sanne
Sanne
Hoi allemaal, ik ben Sanne. Ik vind het ontzettend leuk dat ik bij De Palmboom het team mag versterken. Ik zal me even voorstellen. Ik ben een sportieve meid die voetbalt bij VVSB, de voetbalclub uit Noordwijkerhout. Hier kom ik ook vandaan. Voordat ik ging werken heb ik het CIOS met succes afgerond. Mijn hobby's zijn: Natuurlijk voetbal, afspreken met mijn vriendinnen en activiteiten doen met het gezin. Ik ben altijd in voor een praatje en echt een sociaal dier.
Jamie
Jamie
Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Jamie Roelen en werk sinds 2014 bij De Palmboom. Je zult mij vinden op de baby/dreumesgroep, waar ik samen met het team zorg draag voor de allerkleinste. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen behoeftes. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij. De waardering van ouders en de liefde van de kinderen die je terug krijgt is niet te beschrijven. In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn hondjes en lekker wandelen in de natuur.
Janneke
Janneke
Mijn naam is Janneke Esselman. Ik ben 2 dagen werkzaam op de Palmboom. Ik ben op verschillende groepen te vinden. Dat maakt mijn werk afwisselend en erg leuk.
Samen met collega’s werk ik graag aan een liefdevolle en veilige omgeving voor kinderen. Hierbij staat de persoonlijke ontwikkeling en behoeften van het individuele kind voorop. Daarbij streef ik naar een huiselijke sfeer met plezier en heel veel knuffels. Buiten spelen vind ik erg belangrijk. Lekker rennen door de regen of met water afkoelen in de zomer. Oefenen met fietsen, schommelen en glijden. Peuters kunnen al zoveel zelf!
Natascha
Natascha
Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Natascha en woon met mijn man en 2 kinderen in Voorhout. Ik werk 16 jaar in de kinderopvang en doe dit met veel plezier. Geen 1 dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk. De ontwikkelingen die kinderen doormaken ieder op zijn eigen tempo en manier. Dat maakt het zo bijzonder. Ik hoop daar een steentje bij te kunnen dragen.
Linda
Linda
Linda v Duivenboden en werk al 20 jaar in de kinderopvang. Ik woon met mijn man Dennis en twee kinderen Isa en Stan in Noordwijkerhout.
Het werken met kinderen is elke dag een feestje en geen dag is anders!
Ik ben erg creatief en vind het leuk kinderen te laten zien dat zij dit ook zijn, Kinderen te laten ontwikkelen en ze uit te dagen.
Lorraine
Lorraine
Mijn naam is Lorraine en ik ben werkzaam in de Zilk. Ik hou van een proactieve aanpak en ben een echte doener. Ik vind het leuk om actief met de kinderen bezig te zijn en spelenderwijs te werk te gaan. Het leuke aan het werken op de Zilk is de kleinschaligheid en dit gaat gepaard met een informele maar professionele werksfeer. Dit is ook merkbaar in mijn aanpak met de kinderen, gezelligheid, veel lachen maar óók een verantwoorde manier van educatie vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Mijn grootste hobby is handballen en ik heb naast mijn pedagogische opleiding ook een sportopleiding gevolgd.”
Suze
Suze
Ik ben Suze Hashim. In 2002 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerker behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Sinds 2019 ben ik werkzaam op de babygroep bij De Palmboom. Hier kan je mij dan ook vier dagen in de week vinden. Ik hou van kinderen en ik geniet van de stapjes die ze in hun ontwikkeling maken. In mijn vrije tijd ontdek ik graag nieuwe plekken en restaurants, ik wil graag beleven en ervaren. Mijn motto is: 'Geluk begint pas als je dit met andere kan delen'.
Esmée
Esmée
Ik ben Esmée Overbeeke en woon samen met mijn vriend in Lisse. Sinds 2017 ben ik werkzaam in het werkveld en vanaf mei 2021 werkzaam bij De Palmboom. Op De Palmboom werk ik als locatiecoördinator dagopvang. De kwaliteit van goede opvang waarborgen en alle randzaken organiseren/plannen met en voor de medewerkers, ouders en de kinderen vind ik ontzettend leuk om te doen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de tennisbaan of lekker uit eten.
Dominy
Dominy
Ik ben Dominy de Mooij en kom uit Rijnsburg. Ik heb een dochter Jacy. In 2012 heb ik mijn diploma gehaald en jarenlang met plezier in het vak gezeten. Van kinderdagverblijf tot BSO. Na de geboorte van mijn dochter ben ik er heel even tussenuit geweest en ben ik aan de slag gegaan als fitnesstrainer. Maar de kinderopvang bleef kriebelen. Ik ben dan ook blij dat ik weer heerlijk mag knuffelen en spelen met jullie lieve kindjes. Ik draag met veel liefde de zorg voor hen.
Jennifer
Jennifer
Mijn naam is Jennifer Keeman. Samen met mijn vriend en dochter Jill woon ik in Hillegom. Sinds december 2021 ben ik werkzaam bij De Palmboom. Ik heb eerst een half jaar op verschillende groepen gewerkt en sta sinds augustus 2022 vast op de peutergroep. Ik heb het onwijs naar mijn zin. Ik geniet er van om steeds weer voor alle lieve kindjes te mogen zorgen. Het is heerlijk om de kindjes op te zien groeien en om ze nieuwe dingen te leren!
Eline
Eline
Mijn naam is Eline! Ik woon samen met mijn man en dochter in Noordwijkerhout.
Sinds februari 2021 werk ik op De Palmboom bij de BSO en help ik op drukke dagen ook bij de baby en peuter groep. Elke dag al die lieve en blije gezichtjes zien en er weer een feestje van maken maakt dit het mooiste en meest dankbare werk wat er is!
Jeffrey
Jeffrey
Ik ben Jeffrey, sinds 2021 ben ik werkzaam bij De Palmboom. Ik werk voornamelijk op de sport BSO maar sta soms ook op BSO oost of west. Ik ben een sportieve jongen die momenteel nog studeert op de ALO. Omdat ik nog studeer ben ik vaak alleen in de vakanties aanwezig. Ik werk met veel plezier op De Palmboom omdat ik het leuk vind om de ontwikkeling van de kinderen te zien en hier zoveel mogelijk bij aan te sluiten.
Joelle
Joelle
Mijn naam is Joëlle en ben woonachtig in Katwijk. In 2021 ben ik bij De Palmboom gestart met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en ik hoop deze in 2023 af te ronden. Tot nu toe heb ik op alle groepen gewerkt en heb ik overal een kijkje kunnen nemen. Vanaf sept 2022 werk ik als vaste leidster op de baby- en dreumesgroep, hier heb ik het super naar mijn zin! Ik vind het mooi om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en ze daarbij te kunnen helpen, ondersteunen en begeleiden. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk en divers!
Bente
Bente
Ik ben Bente Warmerdam en ben aan het werken en leren bij De Palmboom sinds september 2022, meestal op de babygroep. Op dit moment zit ik in Haarlem op school en doe ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch werk niveau 4. Deze opleiding heb ik gekozen omdat ik graag bijdraag aan de ontwikkeling van kinderen en ik de band die je opbouwt met ouders en kind heel leuk vind. Ik heb het super erg naar mijn zin.
Roxanne
Roxanne
Mijn naam is Roxanne. Ik woon in Noordwijkerhout. Vanaf 2010 werk ik in de kinderopvang, sinds juli 2022 ben ik werkzaam bij De Palmboom. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en natuurlijk maken we tijd om te knuffelen.
Joël
Joël
Mijn naam is Joël en ik woon in Lisse. Sinds januari 2023 ben ik werkende bij De Palmboom. Ik werk voornamelijk op de BSO, maar ik ben af en toe ook op de andere groepen te vinden. Samen met de kinderen vind ik het leuk om er elke dag een feestje van te maken en ervoor te zorgen dat kinderen met plezier naar De Palmboom komen. Elke dag is wel anders en dat maakt het werk zo leuk.
Nina
Nina
Ik ben Nina van Saase en woonachtig in De Zilk. Ik ga met veel plezier naar mijn laatste jaar van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik ben het komende schooljaar (sept 2022/juni 2023) op de woensdag en de donderdag op de babygroep te zien. Ik vind dit werk super leuk en interessant om te doen. Vooral dat ik kan zien hoe de ontwikkeling van alle kindjes loopt. De liefde die je van kinderen terug krijgt geef mij altijd zoveel energie. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vriendinnen en wandel ik graag.
Suzanne
Sanne
Ik ben Sanne. Samen met mijn vriend en dochtertje woon ik in Lisse. Vanaf augustus 2023 werk ik op De Palmboom. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen groeien, leren en ontdekken.
Koen
Koen
Koen benadrukt; Op veel vlakken hebben onze kinderopvang en de basisschool dezelfde doelen. Te denken valt aan de ontwikkeling van het kind, van spelen, naar spelend leren tot een zelfstandige werkhouding richting het voortgezet onderwijs. Gezamenlijk zijn wij er voor uw kind en vormen wij de Brede School. Koen is niet werkzaam op de groepen, hij verzorgt onder andere de dagelijkse aansturing en voert samen met Martijn de directie van Kinderopvang De Palmboom.
Samen met Marlies heeft Koen 3 jonge dochters. Ze genieten als gezin van het leven in ons gezellige dorp met zijn vele activiteiten. Afspreken met vrienden, op vakantie gaan, alles lekker afwisselend gedurende het jaar.
Binnen het Brede School concept versterken basisschool De Egelantier en Kinderopvang De Palmboom elkaar!
Martijn
Martijn
In 2010 hebben Martijn en Koen Kinderopvang De Palmboom opgericht. Mooi om op terug te kijken, de in de regio aanwezige kinderopvangorganisaties wilden niets in De Zilk opzetten vanwege kleinschaligheid, die kleinschaligheid is onze kracht geworden. Ik ben zelf niet werkzaam op de groepen. Ik verzorg onder andere de facturatie en administratie en voert samen met Koen de directie van Kinderopvang De Palmboom. Ik ben getrouwd met Iris en wij hebben samen 3 kinderen. Kinderopvang De Palmboom; voor professionele opvang in je eigen buurt!