Even voorstellen

Het vaste team van Kinderopvang De Palmboom zorgt al sinds 2010 met veel passie en liefde voor elk kind. Wij zijn een kleinschalige professionele organisatie met betrokken pedagogisch medewerkers. Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1!

Hebe
Hebe
Ik ben Hebe en ik ben sinds augustus 2011 werkzaam bij De Palmboom. Ik heb op alle groepen gewerkt. Op het moment werk ik op de peutergroep. Sinds september 2019 ben ik de uitdaging van de sport BSO aangegaan. Samen met de kinderen sportief bezig zijn maakt mij erg enthousiast. In mijn vrije tijd loop ik veel hard en ben ik dol op feestjes. Ik ben naast pedagogisch medewerker ook beleidsmedewerker en pedagogisch coach voor de locatie in Krommenie.
Jamie
Jamie
Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Jamie Roelen, ik woon samen met mijn vriend en 2 hondjes in Lisse. Van jongs af aan wilde ik al graag met kinderen werken. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij de Palmboom. Wat zo ontzettend fijn is aan de Palmboom, is de kleinschaligheid. Vaste gezichten en nauw contact met de ouders. Dat vind ik erg belangrijk. Wat mij zo trekt aan het werken met kinderen is de groei die je van baby af aan mee maakt. Hoe leuk is het dat kinderen op de BSO je nog steeds een knuffel willen geven. Dat zijn momenten die ik koester. In mijn vrije tijd wandel ik graag, bezoek ik het casino of neem ik een yogalesje.
Wendy
Wendy
Ik ben Wendy. Samen met mijn man Ronald, zoon Lars en dochter Jill woon ik in het gezellige Lisse. Van kleins af aan wilde ik al werken met kinderen. NA mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij een kinderdagverblijf in Hillegom en inmiddels werk ik alweer ruim 20 jaar in de kinderopvang.
Ieder kind is uniek en speciaal, het is iedere keer weer een uitdaging om hun kwaliteiten te ontdekken en ze te helpen groeien.
Dat maakt dat ik mijn werk zo leuk blijf vinden.
Natascha
Natascha
Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Natascha en woon met mijn man en 2 kinderen in Voorhout. Ik werk 16 jaar in de kinderopvang en doe dit met veel plezier. Geen 1 dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk. De ontwikkelingen die kinderen doormaken ieder op zijn eigen tempo en manier. Dat maakt het zo bijzonder. Ik hoop daar een steentje bij te kunnen dragen.
Linda
Linda
Hallo, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Linda Groeneveld en ik woon met mijn man Joost en twee zoontjes Rev & Vic in Lisserbroek.
Van jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de kinderopvang en sinds Januari 2018 ben ik werkzaam bij de Palmboom.
Ik doe dit werk met liefde en plezier. Ieder kind is uniek en groeit en ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo. Ik vind het mooi en bijzonder om dit van dichtbij mee te mogen maken en hier deel van uit te maken.
Lorraine
Lorraine
Mijn naam is Lorraine en ik ben werkzaam in de Zilk. Ik hou van een proactieve aanpak en ben een echte doener. Ik vind het leuk om actief met de kinderen bezig te zijn en spelenderwijs te werk te gaan. Het leuke aan het werken op de Zilk is de kleinschaligheid en dit gaat gepaard met een informele maar professionele werksfeer. Dit is ook merkbaar in mijn aanpak met de kinderen, gezelligheid, veel lachen maar óók een verantwoorde manier van educatie vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Mijn grootste hobby is handballen en ik heb naast mijn pedagogische opleiding ook een sportopleiding gevolgd.”
Koen
Koen
Koen benadrukt; Op veel vlakken hebben onze kinderopvang en de basisschool dezelfde doelen. Te denken valt aan de ontwikkeling van het kind, van spelen, naar spelend leren tot een zelfstandige werkhouding richting het voortgezet onderwijs. Gezamenlijk zijn wij er voor uw kind en vormen wij de Brede School. Koen is niet werkzaam op de groepen, hij verzorgt onder andere de dagelijkse aansturing en voert samen met Martijn de directie van Kinderopvang De Palmboom.
Samen met Marlies heeft Koen 3 jonge dochters. Ze genieten als gezin van het leven in ons gezellige dorp met zijn vele activiteiten. Afspreken met vrienden, op vakantie gaan, alles lekker afwisselend gedurende het jaar.
Binnen het Brede School concept versterken basisschool De Egelantier en Kinderopvang De Palmboom elkaar!
Martijn
Martijn
In 2010 hebben Martijn en Koen Kinderopvang De Palmboom opgericht. Mooi om op terug te kijken, de in de regio aanwezige kinderopvangorganisaties wilden niets in De Zilk opzetten vanwege kleinschaligheid, die kleinschaligheid is onze kracht geworden. Ik ben zelf niet werkzaam op de groepen. Ik verzorg onder andere de facturatie en administratie en voert samen met Koen de directie van Kinderopvang De Palmboom. Ik ben getrouwd met Iris en wij hebben samen 3 kinderen. Kinderopvang De Palmboom; voor professionele opvang in je eigen buurt!
Janneke
Janneke
Mijn naam is Janneke Esselman. Ik ben 2 dagen werkzaam op de Palmboom. Ik ben op verschillende groepen te vinden. Dat maakt mijn werk afwisselend en erg leuk.
Samen met collega’s werk ik graag aan een liefdevolle en veilige omgeving voor kinderen. Hierbij staat de persoonlijke ontwikkeling en behoeften van het individuele kind voorop. Daarbij streef ik naar een huiselijke sfeer met plezier en heel veel knuffels. Buiten spelen vind ik erg belangrijk. Lekker rennen door de regen of met water afkoelen in de zomer. Oefenen met fietsen, schommelen en glijden. Peuters kunnen al zoveel zelf!
Linda
Linda
Linda v Duivenboden en werk al 20 jaar in de kinderopvang. Ik woon met mijn man Dennis en twee kinderen Isa en Stan in Noordwijkerhout.
Het werken met kinderen is elke dag een feestje en geen dag is anders!
Ik ben erg creatief en vind het leuk kinderen te laten zien dat zij dit ook zijn, Kinderen te laten ontwikkelen en ze uit te dagen.
Suze
Suze
Hallo allemaal, ik ben Suze Hashim, ik ben 37 jaar jong en ik ben moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 10, 11 en 14 jaar jong. 18 jaar geleden ben ik afgestudeerd voor Sociaal Pedagogisch Werker. En sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik ben sinds februari 2019 werkzaam op De Palmboom, ik ben voornamelijk op de babygroep te vinden. Als creatieve juf probeer ik altijd samen met de kindjes de mooiste creaties te maken. Naar elk kind kijken wat hij/zij leuk vinden en waar ze behoefte aan hebben en die proberen met alle liefde die ik in me heb te vervullen, want werken met kindjes is toch wel één van de allerleukste dingen om te doen zoveel waardering en liefde wat je ervoor terug krijgt. Thuis ben ik altijd druk met mijn lieve kinderen, samen dansen, knutselen en koken. Zelf vind ik het ook fijn om te sporten, tekenen of een filmpje kijken samen met vriendinnen of mijn vriend. Mijn motto is dan ook: ‘Geluk begint pas als je het met andere kan delen’.
Esmée
Ik ben Esmée Overbeeke en woon samen met mijn vriend in het centrum van Lisse. Sinds begin 2017 ben ik werkzaam in het werkveld en vanaf mei 2021 ben ik gestart als pedagogisch medewerker bij De Palmboom. Vanaf 1 september 2022 vervul ik de mooie taak van locatie coördinator dagopvang. Het (samen) werken met kinderen, ouders en collega’s maakt mijn werk ontzettend divers en elke dag weer feestje!
Dominy
Ik ben Dominy de Mooij en kom uit Rijnsburg. Ik heb een dochter Jacy. In 2012 heb ik mijn diploma gehaald en jarenlang met plezier in het vak gezeten. Van kinderdagverblijf tot BSO. Na de geboorte van mijn dochter ben ik er heel even tussenuit geweest en ben ik aan de slag gegaan als fitnesstrainer. Maar de kinderopvang bleef kriebelen. Ik ben dan ook blij dat ik weer heerlijk mag knuffelen en spelen met jullie lieve kindjes. Ik draag met veel liefde de zorg voor hen.
Jennifer
Mijn naam is Jennifer Keeman. Samen met mijn vriend en dochter Jill woon ik in Hillegom. Sinds december 2021 ben ik werkzaam bij De Palmboom. Ik heb eerst een half jaar op verschillende groepen gewerkt en sta sinds augustus 2022 vast op de peutergroep. Ik heb het onwijs naar mijn zin. Ik geniet er van om steeds weer voor alle lieve kindjes te mogen zorgen. Het is heerlijk om de kindjes op te zien groeien en om ze nieuwe dingen te leren!
Eline
Mijn naam is Eline! Ik woon samen met mijn man en dochter in Noordwijkerhout.
Sinds februari 2021 werk ik op De Palmboom bij de BSO en help ik op drukke dagen ook bij de baby en peuter groep. Elke dag al die lieve en blije gezichtjes zien en er weer een feestje van maken maakt dit het mooiste en meest dankbare werk wat er is!
Jeffrey
Ik ben Jeffrey, sinds 2021 ben ik werkzaam bij De Palmboom. Ik werk voornamelijk op de sport BSO maar sta soms ook op BSO oost of west. Ik ben een sportieve jongen die momenteel nog studeert op de ALO. Omdat ik nog studeer ben ik vaak alleen in de vakanties aanwezig. Ik werk met veel plezier op De Palmboom omdat ik het leuk vind om de ontwikkeling van de kinderen te zien en hier zoveel mogelijk bij aan te sluiten.
Jasper
Ik ben Jasper Faas. Van huis uit ben ik heel sportief aangelegd en heb ik met allerlei sporten kennis gemaakt, vooral met voetbal. Ik heb een prachtige dochter waar ik samen mee woon in het mooie Lisse. Ik werk al 15 jaar in de kinderopvang en ben daarnaast actief voetbaltrainer geweest van de verschillende leeftijdsgroepen. Ik heb ervaring op gedaan op de TSO en Peutersport voor de 2-4 jarigen. Het mooiste van dit vak is dat je kinderen vanaf jongs af aan kan stimuleren , motiveren en begeleiden met sport & spel, de basis aan kan leren van bepaalde teamsporten en het stukje winnen & verliezen. Het mooie aan de job is dat je naast opvoeden ook een hoop plezier en energie ervoor terug krijgt en vooral waardering. Elke dag moet het kind komen met een lach en moe en voldaan de deur uit. Vanaf juli 2022 ben ik werkzaam bij De Palmboom. Ik mag de prachtige combinatie van werken op de BSO groepen en locatie coördinator BSO vervullen.
Willy
Ik ben Willy en ik ben getrouwd met Cor. Samen wonen wij sinds 2017 in het mooie Katwijk aan Zee. Ik heb in mijn leven eigenlijk altijd kinderen om mij heen gehad. Daar word ik ook echt blij en gelukkig van. Het is heerlijk om met kinderen bezig te zijn, om ze te stimuleren in hun ontwikkeling en te zorgen voor een gezellige sfeer. Ik vind het helemaal te gek als kinderen leren lezen. Ik heb thuis een volle kast met kinderboeken en ik koop ze nog steeds. Daar wil ik nog eens iets mee gaan doen om lezen bij kinderen te stimuleren!
Joelle
Mijn naam is Joëlle en ben woonachtig in Katwijk. In 2021 ben ik bij De Palmboom gestart met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en ik hoop deze in 2023 af te ronden. Tot nu toe heb ik op alle groepen gewerkt en heb ik overal een kijkje kunnen nemen. Vanaf sept 2022 werk ik als vaste leidster op de baby- en dreumesgroep, hier heb ik het super naar mijn zin! Ik vind het mooi om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en ze daarbij te kunnen helpen, ondersteunen en begeleiden. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk en divers!
Suzanne
Ik ben Suzanne en werk vanaf juli 2021 op De Palmboom. Hier ben ik vooral te vinden op de Sport BSO en BSO West. Ik heb het hier super naar mijn zin want wat is leuker dan lekker bewegen en bezig zijn met de kinderen?! Ik werk in een gezellig team en elke dag vind ik het een feestje om naar werk te gaan!
Roxanne
Mijn naam is Roxanne. Ik woon in Noordwijkerhout. Vanaf 2010 werk ik in de kinderopvang, sinds juli 2022 ben ik werkzaam bij De Palmboom. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en natuurlijk maken we tijd om te knuffelen.
Nina
Ik ben Nina van Saase en woonachtig in De Zilk. Ik ga met veel plezier naar mijn laatste jaar van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik ben het komende schooljaar (sept 2022/juni 2023) op de woensdag en de donderdag op de babygroep te zien. Ik vind dit werk super leuk en interessant om te doen. Vooral dat ik kan zien hoe de ontwikkeling van alle kindjes loopt. De liefde die je van kinderen terug krijgt geef mij altijd zoveel energie. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vriendinnen en wandel ik graag.
Weronika
Ik ben Weronika Lysakowska en woon samen met mijn vriend en twee katten in Noordwijkerhout. Ik ben geboren in Polen, maar woon sinds 2009 in Nederland. Hiervoor heb ik met oudere dementerenden op een gesloten afdeling gewerkt. Ik heb al heel lang gezegd dat ik met kinderen wilde gaan werken. Nu volg ik de opleiding pedagogisch medewerker bij het Nova College in Hoofddorp. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij De Palmboom. Ik vind het erg interessant om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen zowel mentaal als lichamelijk. Elk kind is anders en ontwikkeld zich op z’n eigen manier en tempo. Elke dag kom je voor een nieuwe uitdaging te staan en dat maakt het werken in de kinderopvang zo bijzonder.
Bente
Ik ben Bente Warmerdam en ben aan het werken en leren bij De Palmboom sinds september 2022, meestal op de babygroep. Op dit moment zit ik in Haarlem op school en doe ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch werk niveau 4. Deze opleiding heb ik gekozen omdat ik graag bijdraag aan de ontwikkeling van kinderen en ik de band die je opbouwt met ouders en kind heel leuk vind. Ik heb het super erg naar mijn zin.