Even voorstellen

Het vaste team van Kinderopvang De Palmboom zorgt al sinds 2010 met veel passie en liefde voor elk kind. Wij zijn een kleinschalige professionele organisatie met betrokken pedagogisch medewerkers. Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1!

Hebe
Hebe
Ik ben Hebe en ik ben sinds augustus 2011 werkzaam bij De Palmboom. Ik heb op alle groepen gewerkt. Op het moment werk ik op de peutergroep. Sinds september 2019 ben ik de uitdaging van de sport BSO aangegaan. Samen met de kinderen sportief bezig zijn maakt mij erg enthousiast. In mijn vrije tijd loop ik veel hard en ben ik dol op feestjes. Ik ben naast pedagogisch medewerker ook beleidsmedewerker en pedagogisch coach voor de locatie in Krommenie.
Michelle
Michelle
Ik ben Michelle, sinds september 2012 ben ik werkzaam bij De Palmboom en ik ben een van de vaste pedagogisch medewerkers van de babygroep. Het mooiste van kleine kinderen vind ik dat ze zelf hun eigen wil en karakter ontwikkelen. Doordat De Zilk een klein dorp is en wij met basisschool de Egelantier een brede school vormen, zien wij veel kinderen ook nadat ze de Palmboom hebben verlaten. Op deze manier zie ik kinderen die ik als baby op de groep heb mogen verwelkomen opgroeien tot stoere schoolverlaters. Dit vind ik echt fantastisch om te zien.
Jamie
Jamie
Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Jamie Roelen, ik woon samen met mijn vriend en 2 hondjes in Lisse. Van jongs af aan wilde ik al graag met kinderen werken. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij de Palmboom. Wat zo ontzettend fijn is aan de Palmboom, is de kleinschaligheid. Vaste gezichten en nauw contact met de ouders. Dat vind ik erg belangrijk. Wat mij zo trekt aan het werken met kinderen is de groei die je van baby af aan mee maakt. Hoe leuk is het dat kinderen op de BSO je nog steeds een knuffel willen geven. Dat zijn momenten die ik koester. In mijn vrije tijd wandel ik graag, bezoek ik het casino of neem ik een yogalesje.
Natascha
Natascha
Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Natascha en woon met mijn man en 2 kinderen in Voorhout. Ik werk 16 jaar in de kinderopvang en doe dit met veel plezier. Geen 1 dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk. De ontwikkelingen die kinderen doormaken ieder op zijn eigen tempo en manier. Dat maakt het zo bijzonder. Ik hoop daar een steentje bij te kunnen dragen.
Wendy
Wendy
Ik ben Wendy. Samen met mijn man Ronald, zoon Lars en dochter Jill woon ik in het gezellige Lisse. Van kleins af aan wilde ik al werken met kinderen. NA mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij een kinderdagverblijf in Hillegom en inmiddels werk ik alweer ruim 20 jaar in de kinderopvang.
Ieder kind is uniek en speciaal, het is iedere keer weer een uitdaging om hun kwaliteiten te ontdekken en ze te helpen groeien.
Dat maakt dat ik mijn werk zo leuk blijf vinden.
Linda
Linda
Hallo, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Linda Groeneveld en ik woon met mijn man Joost en twee zoontjes Rev & Vic in Lisserbroek.
Van jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de kinderopvang en sinds Januari 2018 ben ik werkzaam bij de Palmboom.
Ik doe dit werk met liefde en plezier. Ieder kind is uniek en groeit en ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo. Ik vind het mooi en bijzonder om dit van dichtbij mee te mogen maken en hier deel van uit te maken.
Nikki
Nikki
Sinds 2019 ben ik zowel op de BSO als op school aanwezig. Op de BSO al spelenderwijs de kinderen ontspanning bieden na een lange dag school. Een luisterend oor, waarbij ze hun verhalen van de dag kwijt kunnen.
Gerichte activiteiten aanbieden of een spelletje meespelen. Aanvoelen waar de kinderen op dat moment behoefte aan hebben. Als onderwijsassistent ben ik in alle klassen op school aanwezig, om wat extra begeleiding te bieden. In mijn vrije tijd stap ik graag op de motor: dit is wat mij ontspanning geeft. Nikki
Martijn
Martijn
In 2010 hebben Martijn en Koen Kinderopvang De Palmboom opgericht. Mooi om op terug te kijken, de in de regio aanwezige kinderopvangorganisaties wilden niets in De Zilk opzetten vanwege kleinschaligheid, die kleinschaligheid is onze kracht geworden. Ik ben zelf niet werkzaam op de groepen. Ik verzorg onder andere de facturatie en administratie en voert samen met Koen de directie van Kinderopvang De Palmboom. Ik ben getrouwd met Iris en wij hebben samen 3 kinderen. Kinderopvang De Palmboom; voor professionele opvang in je eigen buurt!
Koen
Koen
Koen benadrukt; Op veel vlakken hebben onze kinderopvang en de basisschool dezelfde doelen. Te denken valt aan de ontwikkeling van het kind, van spelen, naar spelend leren tot een zelfstandige werkhouding richting het voortgezet onderwijs. Gezamenlijk zijn wij er voor uw kind en vormen wij de Brede School. Koen is niet werkzaam op de groepen, hij verzorgt onder andere de dagelijkse aansturing en voert samen met Martijn de directie van Kinderopvang De Palmboom.
Samen met Marlies heeft Koen 3 jonge dochters. Ze genieten als gezin van het leven in ons gezellige dorp met zijn vele activiteiten. Afspreken met vrienden, op vakantie gaan, alles lekker afwisselend gedurende het jaar.
Binnen het Brede School concept versterken basisschool De Egelantier en Kinderopvang De Palmboom elkaar!
Femke
Femke
Ik ben Femke Terhorst, ik ben 19 jaar en doe met veel plezier de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker BBL. De Palmboom is voor mij een hele fijn werk- en leerplek waar ik mij helemaal thuis voel. In mijn vrije tijd heb ik aan huis mijn eigen beauty salon. Met kinderen werken wilde ik al van kleins af aan. Ontwikkelingsgericht- en creatieve activiteiten aanbieden, elke dag is weer anders en met veel plezier! Ik ben op verschillende groepen te vinden, voornamelijk op de Peutergroep en de sport BSO.
Janneke
Janneke
Mijn naam is Janneke Esselman. Ik ben 2 dagen werkzaam op de Palmboom. Ik ben op verschillende groepen te vinden. Dat maakt mijn werk afwisselend en erg leuk.
Samen met collega’s werk ik graag aan een liefdevolle en veilige omgeving voor kinderen. Hierbij staat de persoonlijke ontwikkeling en behoeften van het individuele kind voorop. Daarbij streef ik naar een huiselijke sfeer met plezier en heel veel knuffels. Buiten spelen vind ik erg belangrijk. Lekker rennen door de regen of met water afkoelen in de zomer. Oefenen met fietsen, schommelen en glijden. Peuters kunnen al zoveel zelf!
Linda
Linda
Linda v Duivenboden en werk al 20 jaar in de kinderopvang. Ik woon met mijn man Dennis en twee kinderen Isa en Stan in Noordwijkerhout.
Het werken met kinderen is elke dag een feestje en geen dag is anders!
Ik ben erg creatief en vind het leuk kinderen te laten zien dat zij dit ook zijn, Kinderen te laten ontwikkelen en ze uit te dagen.
Lisette
Lisette
Via deze weg wil ik mij voorstellen. Ik ben Lisette. Ik ben getrouwd en moeder van twee lieve dochters en nu in verwachting van ons derde kindje. Ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Sinds juni 2019 mag ik de rol als locatie coördinator vervullen op deze leuke locatie. Wat ik zo fijn vind aan de Palmboom is de kleinschaligheid. De locatie bevindt zich in de basisschool de Egelantier, dat brengt heel veel voordelen met zich mee. De groei van de kinderen door het gebouw heen gaat heel geleidelijk. Als baby komen ze bij ons op de locatie en als ze 4 worden vliegen ze uit naar de basisschool. Deze overgang is voor de kinderen heel vertrouwd, ze kennen het gebouw, de kinderen, pedagogisch medewerkers en de juffen van school. Vanaf hun 4e verjaardag mogen wij de kinderen ook weer opvangen op de BSO. Zo hebben wij een hele belangrijke rol in het leven van de kinderen. We zien de kinderen letterlijk en figuurlijk groeien. Het is mooi om daar een onderdeel van te zijn. Naast mijn functie als locatie coördinator ben ik vaak op de groepen te vinden. Op deze manier hou ik de feeling met het team en de kinderen.
Lorraine
Lorraine
Mijn naam is Lorraine en ik ben werkzaam in de Zilk. Ik hou van een proactieve aanpak en ben een echte doener. Ik vind het leuk om actief met de kinderen bezig te zijn en spelenderwijs te werk te gaan. Het leuke aan het werken op de Zilk is de kleinschaligheid en dit gaat gepaard met een informele maar professionele werksfeer. Dit is ook merkbaar in mijn aanpak met de kinderen, gezelligheid, veel lachen maar óók een verantwoorde manier van educatie vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Mijn grootste hobby is handballen en ik heb naast mijn pedagogische opleiding ook een sportopleiding gevolgd.”
Suze
Suze
Hallo allemaal,
Ik ben Suze Hashim, ik ben 37 jaar jong en ik ben moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 10, 11 en 14 jaar jong.
18 jaar geleden ben ik afgestudeerd voor Sociaal Pedagogisch Werker. En sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang.
Ik ben sinds februari 2019 werkzaam op De Palmboom, ik ben voornamelijk op de babygroep te vinden.
Als creatieve juf probeer ik altijd samen met de kindjes de mooiste creaties te maken. Naar elk kind kijken wat hij/zji leuk vinden en waar ze behoefte aan hebben en die proberen met alle liefde die ik in me heb te vervullen, want werken met kindjes is toch wel één van de allerleukste dingen om te doen zoveel waardering en liefde wat je ervoor terug krijgt.
Thuis ben ik altijd druk met mijn lieve kinderen, samen dansen, knutselen en koken. Zelf vind ik het ook fijn om te sporten, tekenen of een filmpje kijken samen met vriendinnen of mijn vriend.
Mijn motto is dan ook: ‘Geluk begint pas als je het met andere kan delen’.
Liefs,
Suze
Roos
Roos
Mijn naam is Roos. Ik sta voornamelijk op de sport BSO maar ik ben ook op de andere groepen te vinden. Ik heb er plezier in om spelenderwijs en op een creatieve manier de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Ik ben daarom altijd in voor een dansje, grapje of spelletje.